Skip to main content
Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000

Centar za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu započinje sa radom 1. srpnja

Centar za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu započinje sa radom sa strankama od 01. srpnja 2021.g. Svaki utorak i četvrtak u vremenu od 8,00 do 12,00 sati, Centar će biti otvoren za stranke, odnosno za poduzetnike, OPG-ove, iznajmljivače, te ostale zainteresirane.

Službenici Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Drniša će biti dostupni za sva pitanja iz djelokruga upravnog odjela, za pomoć u prijavi na program potpore u poljoprivredi Grada Drniša, informacije o otvorenim i najavljenim natječajima za sufinanciranje projekata iz Programa ruralnog razvoja RH.

Ovisno o interesima, organizirat će se kao i do sada edukacije i radionice u suradnji sa stručnjacima i konzultantima.

Prostor Centra za razvoj kompetencija u ruralnom turizmu u Pakovu Selu uređen je i opremljen kroz projekt Adriatic Canyoning, te su se u njemu održale brojne radionice koje je organizirao Grad Drniš u sklopu provedbe svojih projekata.

Svoj dolazak je potrebno najaviti telefonom na brojeve 888-838, 888-845 ili 204-440, te e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

ODRŽIVI RAZVOJ DRNIŠKE PRIRODNE BAŠTINE POD EKOLOŠKOM MREŽOM NATURA 2000

ŠTO JE NATURA 2000?

UPRAVLJANJE PODRUČJIMA EKOLOŠKE MREŽE NATURA 2000

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.